Οικονομικές Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στην Ελλάδα

Θεσσαλονίκη - Χαλκιδική - Αθήνα - Κρήτη - Κεντρική Ελλάδα - Πάρος - Λευκάδα - Ζάκυνθος - Ρόδος - Νάξος και περισσότερα!

Πολιτική Απορρήτου

Γενική Περιγραφή
Στην HellasCar – Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων αναγνωρίζουμε τη σημασία της προστασίας των προσωπικών σας πληροφοριών (όπως του ονόματος σας, του τηλεφωνικού αριθμού, της ηλεκτρονικής διεύθυνσης και άλλων πληροφοριών επαφής) που παρέχετε στη HellasCar. Αυτή η Πολιτική Ασφάλεια Εχεμύθειας παρουσιάζει την πολιτική μας σχετικά με τη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη των προσωπικών σας πληροφοριών μέσω και των online και των offline υπηρεσιών μας. Η ακόλουθη Πολιτική Εχεμύθεια εξηγεί πως η HellasCar συλλέγει και χρησιμοποιεί προσωπικές πληροφορίες που παρέχονται από τους πελάτες μας.
Η HellasCar – Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων είναι αφοσιωμένη στο να προστατεύει την ιδιωτική σας ζωή. Δεν ενοικιάζουμε ούτε πουλάμε τη βάση δεδομένων των πελατών μας ή τη λίστα συνδρομητών ενημερωτικών δελτίων σε τρία μέρη. Δε μοιραζόμαστε πληροφορίες πελατών με τρόπους διαφορετικούς από αυτούς που αποκαλύπτονται σ΄αυτή την έκθεση.

Συλλογή Δεδομένων
Συλλέγουμε κάποιες προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες από εσάς σε κάποιες περιοχές των δικτυακών μας χώρων για έναν περιορισμένο αριθμό συγκεκριμένων σκοπών. Αυτοί οι σκοποί περιλαμβάνουν το να σας βοηθάμε όταν κάνετε κράτηση, ενοικιάζετε και εκμισθώνετε αυτοκίνητα, να παρέχουμε πληροφορίες που αφορούν πωλήσεις αμαξιών, ride-sharing, υπηρεσίες στόλου, τη διεξαγωγή άλλων συναλλαγών, και να σας προμηθεύουμε με άλλες πληροφορίες, ευκαιρίες και υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Σας ζητάμε το όνομα σας, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ημερομηνία γεννήσεως, οικογενειακό όνομα, όνομα εταιρείας, ημερομηνία έκδοσης άδεια κυκλοφορίας, διεύθυνση κατοικίας, πόλη κατοικίας, ταχυδρομικό κώδικα κατοικίας, κώδικα της χώρας σας, κατοικία, τηλεφωνικό αριθμό, εργασία. Αυτό μας βοηθάει να επεξεργαζόμαστε την κράτηση σας, να επικοινωνούμε μαζί σας αν έχουμε οποιαδήποτε προβλήματα με την αίτηση σας ή να σας στέλνουμε μια ηλεκτρονική επιβεβαίωση της κράτησης. Σας ζητάμε να αποκτήσετε ένα όνομα χρήστη και σύνθημα για να συνδέεστε με κάποια μέρη του δικτυακού μας χώρου. Συλλέγουμε αυτές τις πληροφορίες από το δικτυακό μας χώρο και τις μοιραζόμαστε με τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους μας που θα σας προμηθεύσουν το όχημα. Όταν νοικιάζετε ένα όχημα, θα καταγράφουμε επίσης πληροφορίες που εκθέτουν λεπτομερώς την ενοικίαση σας (π.χ. που νοικιάσατε το όχημα, που και πότε επιστρέψατε το όχημα, τον τύπο του οχήματος και άλλες πληροφορίες σχετικές με το όχημα).
Μπορεί να επιλέξετε να μη μας δώσετε κάποιες από τις Προσωπικές σας Πληροφορίες σε μας, αλλά αυτό μπορεί να μας εμποδίσει να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε σας, ή να περιορίσει την ικανότητα μας να σας παρέχουμε το επίπεδο της εξυπηρέτησης που σε άλλη περίπτωση θα περιμένατε από εμάς.
Διευθύνσεις ΙΡ: HellasCar – Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων χρησιμοποιεί διευθύνσεις ΙΡ για να αναλύει τάσεις, να διαχειρίζεται το δικτυακό μας χώρο, και να βοηθάει στη διάγνωση προβλημάτων με τους Server μας. Οι διευθύνσεις ΙΡ χρησιμοποιούνται επίσης για να συλλέγουμε ευρείες δημογραφικές πληροφορίες και για να εμποδίζουμε, να ερευνούμε, και να ενεργούμε στην περίπτωση που υποψιαζόμαστε απάτη ή κακομεταχείριση.
Cookies: Ένα cookie είναι ένα μικρό κομμάτι δεδομένων που ένας server του δικτύου τοποθετεί στον υπολογιστή ενός χρήστη. Ένα “cookie” είναι μια σειρά δεδομένων που ένας server δικτυακού χώρου αποθηκεύει στον υπολογιστή σας. Τα cookies επιτρέπουν στους δικτυακούς χώρους να αναγνωρίζουν τον υπολογιστή σας και να “θυμούνται” τις καταχωρήσεις σας όπως μετακινείστε από σελίδα σε σελίδα, ή ακόμη όταν επισκέπτεστε ξανά το δικτυακό χώρο από καιρό σε καιρό χρησιμοποιώντας τον ίδιο υπολογιστή. Τα cookies που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας από τους δικτυακούς μας χώρους είναι κρυπτογραφημένα. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν εύκολα να διαβαστούν από οποιονδήποτε άλλο εκτός από εμάς. Χρησιμοποιούμε τον τύπο των Επίμονων Cookies στο δικτυακό μας χώρο. Τα “Επίμονα cookies” θυμούνται ένα χρήστη στην επόμενη επίσκεψη του χρήστη. Τα δικά σας επίμονα cookies δε σβήνονται αυτομάτως, και παραμένουν στον υπολογιστή σας μέχρι να τα σβήσετε. Χρησιμοποιούμε cookies για να μπορείτε να συνδέεστε χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογείτε το όνομα log-in κάθε φορά. (Αν δε θέλετε αυτά τα cookies να παραμείνουν στον υπολογιστή σας, μπορείτε να τα σβήσετε χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις του browser σας αλλά σε εκείνη την περίπτωση δε θα μπορείτε να εγγραφείτε και να συνδεθείτε με το δικτυακό μας χώρο). Ειδικά Διαφημιστικά: Κάποιοι χρήστες μπορεί να ζητήσουν ή να εξουσιοδοτήσουν την HellasCar – Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων να επικοινωνεί μαζί τους μέσω email ή τηλεφώνου. Εφόσον έχετε ρητά επιλέξει και / ή έχετε λάβει μια επιβεβαίωση επιλογής email, μπορεί να χρησιμοποιήσουμε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση για να σας προμηθεύσουμε με ειδικά διαφημιστικά, προσφορές ή άλλες πληροφορίες. Επιπλέον, μπορείτε ειδικά να μας εξουσιοδοτήσετε, επιλέγοντας το, να μοιραζόμαστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση με τους συνεταίρους μας. Αν το επιλέξετε, οι συνέταιροι μας μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας μέσω email με μια ποικιλία από ειδικά διαφημιστικά, προσφορές ή άλλες πληροφορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Έχετε το δικαίωμα να επιλέξετε να μη λαμβάνετε καθόλου ειδικά διαφημιστικά, προσφορές ή άλλες πληροφορίες που ζητούνται από την HellasCar – Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων οποιαδήποτε στιγμή.
Άλλες Πληροφορίες: Μπορεί επίσης να ζητήσουμε άλλες προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες από εσάς, ή μπορεί να συμφωνήσετε να μας δώσετε πληροφορίες. Γενικά, προσπαθούμε να περιορίζουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε στις ελάχιστες πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να εκτελούμε τις κατάλληλες υπηρεσίες και για να βελτιώσουμε την πελατειακή σας εμπειρία. Αν στείλετε ένα email στο δικτυακό μας χώρο ή συμφωνήσετε με άλλο τρόπο να μας δώσετε πληροφορίες πέρα από ότι ζητάμε, θα μεταχειριστούμε τέτοιες πληροφορίες σαν να έχουμε τη συγκατάθεση σας για να συλλέξουμε, να διατηρήσουμε και να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες για σκοπούς που σχετίζονται λογικά με το σκοπό για τον οποίο δώσατε τις πληροφορίες. Για παράδειγμα, μπορεί να κρατήσουμε ένα αντίγραφο του email και όποιες προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες μπορεί να έχετε δώσει στο email όσον αφορά μια ερώτηση εξυπηρέτησης πελατών για να μας βοηθήσει να αξιολογούμε την υπηρεσία μας, να εκπαιδεύουμε τους υπαλλήλους μας και να παρέχουμε καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας.
Μπορεί επίσης να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τις συναλλαγές σας (για παράδειγμα, τόπο ενοικίασης και τύπο αυτοκινήτου) και, όπως επιτρέπεται από το νόμο που εφαρμόζεται, πληροφορίες που λαμβάνουμε από υπηρεσίες πληροφοριών πίστωσης και άλλα τρίτα μέρη, όπως π.χ. ιστορικό πίστωσης. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν αριθμούς πιστωτικών καρτών και αριθμούς αδειών οδήγησης. ΠΟΙΟΣ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. Συλλέγουμε τις πληροφορίες χρήστη που περιγράφονται παραπάνω με τη βοήθεια της χρήσης από εσάς αυτού εδώ του Δικτυακού Χώρου και των χαρακτηριστικών αυτού του Δικτυακού Χώρου. Για παράδειγμα, συλλέγονται πληροφορίες σχετικά με συναλλαγές online, εγγραφή χρηστών και το να σας παρέχουμε πληροφορίες και/ή υπηρεσίες. Η HellasCar – Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων μπορεί να μοιραστεί αυτές τις πληροφορίες με τους συνεταίρους της που είναι απαραίτητοι για να ολοκληρώσουν συναλλαγές online ως μέρος των συνηθισμένων επιχειρηματικών λειτουργιών της. Ενώ χρησιμοποιείτε το δικτυακό μας χώρο, μπορεί να συνδεθείτε ή να κατευθυνθείτε σε χώρους από άλλα τρία μέρη που είναι εκτός του Δικτυακού μας Χώρου και είναι πέρα από τον έλεγχό μας. Για παράδειγμα, μπορεί να κάνετε κλικ πάνω σε ένα hyperlink που θα σας βγάλει έξω από το δικτυακό μας χώρο. Οι δικτυακοί χώροι τρίτων μερών μπορεί να έχουν μια πολιτική εχεμύθειας διαφορετική από τη δική μας Πολιτική Εχεμύθεια. Θα πρέπει να εξετάζετε τις πολιτικές εχεμύθειας που εφαρμόζονται από όλους τους άλλους Δικτυακούς Χώρος πριν δώσετε προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες σχετικά με τέτοιους χώρους. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιεσδήποτε πράξεις ή πολιτικές εχεμύθειας από τέτοια τρίτα μέρη. Επιπλέον, οι διαφημιστές που μας βοηθάνε με το pixel tracking μπορεί να συλλέξουν μια περιορισμένη ποσότητα πληροφοριών για να μας βοηθήσουν να μετρήσουμε την αποτελεσματικότητα των διαφημίσεων, συνήθως τοποθετώντας cookies στο σκληρό σας δίσκο. Εμείς προστατεύομε σθεναρά τις πληροφορίες των πελατών μας. Οι συνεταίροι δεν θα έχουν καμία ευκαιρία να έχουν πρόσβαση σε οποιοδήποτε από τα δεδομένα των πελατών μας εκτός κι αν οι συνεταίροι είναι απαραίτητα μέρη για να ολοκληρώσουν συναλλαγές online ή έχετε δώσει συγκεκριμένα τη συγκατάθεσή σας. Σε οποιαδήποτε από τις δύο περιπτώσεις, εκείνος ο συνεταίρος πρέπει να συμφωνήσει με όρους εχεμύθειας που περιορίζουν την αποκάλυψη και χρήση των δεδομένων.

Πώς χρησιμοποιούνται οι πληροφορίες που συλλέγονται
Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για τους ακόλουθους σκοπούς:
* Για να σας βοηθούμε να κάνετε κράτηση, να νοικιάζετε, να αγοράζετε και να εκμισθώνετε αυτοκίνητα.
* Να παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με πωλήσεις αμαξιών, ride-sharing και υπηρεσίες στόλου
* Να διεξάγουμε άλλες συναλλαγές
* Να εξυπηρετούμε το λογαριασμό σας με εμάς και να απαντάμε στις ερωτήσεις σας
* Να σας παρέχουμε εκπτώσεις, κουπόνια, προσφορές και άλλες πληροφορίες, ευκαιρίες και υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν
* Να μας βοηθάνε να παρέχουμε καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες (για παράδειγμα, μπορεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μας βοηθήσετε να αξιολογήσουμε την απόδοση του προσωπικού μας, εκτιμήσουμε την ποιότητα του προϊόντος και της εξυπηρέτησης που λαμβάνεται και για να μας βοηθήσετε να βελτιώσουμε το Δικτυακό μας Χώρο, τις ευκολίες και τις υπηρεσίες), και
* Να συλλέγουμε στατιστικές και ανάλυση σχετικά με τη χρήση από τους πελάτες μας του Δικτυακού μας Χώρου, τον προϊόντων και υπηρεσιών, οι οποίες στατιστικές χρησιμοποιούνται μόνο εσωτερικά για να μας διευκολύνουν να παρέχουμε καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών και προϊόντα σε εσάς και άλλος πελάτες στο μέλλον.
* Αν επιλέξετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία, οι πληροφορίες που δίνετε μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να σας στέλνουμε emails σχετικά με ειδικές προσφορές, διαφημιστικά ή άλλες πληροφορίες. Πάλι, αν επιλέξετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία, οι συνεταίροι μας μπορεί να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες που δίνετε για να σας στείλουν emails σχετικά με ειδικές προσφορές, διαφημιστικά ή άλλες πληροφορίες. Έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε αυτή την επιλογή και να μη λαμβάνετε καθόλου ειδικά διαφημιστικά, προσφορές ή άλλες πληροφορίες που ζητούνται από την HellasCar οποιαδήποτε στιγμή.
* Χρησιμοποιούμε επίσης τις πληροφορίες που συλλέγονται για να μάθουμε περισσότερα για το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν το δικτυακό μας χώρο και για να μετρήσουμε περιοχές ενδιαφέροντος ούτως ώστε να παρέχουμε ειδικά χαρακτηριστικά και να βελτιώσουμε τη λειτουργικότητα του δικτυακού μας χώρου.

Τα δεδομένα που συλλέγονται online μπορούν επίσης να συνδυαστούν ή να συγχωνευθούν με πληροφορίες που μας δίνετε με τη βοήθεια μέσων διαφορετικών από αυτό το δικτυακό χώρο ως μέρος των συνηθισμένων επιχειρηματικών λειτουργιών της HellasCar, εφόσον, όμως, αυτή η Πολιτική Εχεμύθειας ισχύει μόνο για δεδομένα που συλλέγονται online. Αν οι ίδιες πληροφορίες σχετικά με σας συλλέγονται από αυτό το δικτυακό χώρο και επίσης από άλλες πηγές με διαφορετικές πολιτικές εχεμύθειας, η HellasCar μπορεί να επιλέξει, μόνο με τη δική της βούληση, να μεταχειριστεί τέτοιες πληροφορίες σύμφωνα με την πολιτική εχεμύθειας που περιορίζει λιγότερο τη δική μας χρήση και αποκάλυψη τέτοιων πληροφοριών.

Οι συνολικές, ανώνυμες πληροφορίες (πληροφορίες που δεν είναι προσωπικά αναγνωρίσιμες) που αποκτούνται από τη λειτουργία του δικτυακού μας χώρου χρησιμοποιούνται επίσης για να μας βοηθούν να διευθύνουμε και να συντηρούμε το δικτυακό μας χώρο, να μελετούμε σχέδια κίνησης και γενικά να μαθαίνουμε για τη χρήση του Δικτυακού μας Χώρου. Προσπαθούμε να συγκρατούμε πληροφορίες που συλλέγουμε για εμπορικά λογικές χρονικές περιόδους ή σύμφωνα με ειδικές πολιτικές ή όπως απαιτείται από το νόμο. Οι πληροφορίες που συλλέγονται για ένα συγκεκριμένο σκοπό θα χρησιμοποιούνται μόνο για εκείνο το σκοπό και, μετά από μια λογική χρονική περίοδο, δεν θα είναι πλέον ενεργά αποθηκευμένες όταν εκείνος ο σκοπός έχει εκπληρωθεί. Τα αδρανή στοιχεία, παρόλα αυτά, μπορεί να συνεχίσουν να χρησιμοποιούνται για στατιστική, μάρκετινγκ, αρχειοθέτηση, και άλλους σκοπούς.

Με ποιους τρόπους μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες
Εκτός αν παρέχονται με άλλο τρόπο σ΄αυτήν την Πολιτική Εχεμύθειας, εμείς δε θα παρέχουμε οποιεσδήποτε προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες σχετικά με σας τις οποίες αποκτούμε μέσω αυτού του δικτυακού χώρου στους συνεταίρους μας οι οποίοι θα χρησιμοποιούσαν τις πληροφορίες για να επικοινωνήσουν μαζί σας σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες δική τους ή άλλων εκτός εάν έχουμε τη ρητή σας άδεια. Μπορεί επίσης να παρέχουμε πληροφορίες σε συνεταίρους για να μας βοηθήσουν να προσφέρουμε προϊόντα ή υπηρεσίες σε σας και / ή να χειριζόμαστε συναλλαγές. Θα μοιραστούμε τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε σ΄αυτό το Δικτυακό Χώρο μόνο με τους συνεταίρους μας που ενεργούν για λογαριασμό μας για τις χρήσεις που περιγράφονται σ΄αυτήν την Πολιτική Εχεμύθειας και όπως καθορίζονται από αυτήν την Πολιτική Εχεμύθειας.
Εκτός από τις ακόλουθες εξαιρέσεις, δεν θα επιτρέψουμε σκόπιμα την αποκάλυψη των δικών σας προσωπικά αναγνωρίσιμων πληροφοριών που συλλέγονται από αυτό το Δικτυακό Χώρο σε τρίτα μέρη χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Πρώτον, μπορεί να αποκαλύψουμε πληροφορίες χρήστη σε ειδικές περιπτώσεις όταν έχουμε λόγω να πιστεύουμε ότι η αποκάλυψη αυτών των πληροφοριών είναι απαραίτητη για να αναγνωρίσουμε, να επικοινωνήσουμε ή να κινηθούμε νομικά ενάντια σε κάποιον που μπορεί να προκαλεί ζημιά ή να αναμιγνύεται (είτε εσκεμμένα είτε όχι) στα δικαιώματα ή στην περιουσία μας, στους πελάτες μας ή άλλους χρήστες του Δικτυακού μας Χώρου, ή οποιονδήποτε άλλο που θα μπορούσε να θιγεί από τέτοιες δραστηριότητες. Δεύτερον, μπορεί να αποκαλύψουμε πληροφορίες χρήστη όταν νομίζουμε με καλή πίστη ότι τέτοια αποκάλυψη απαιτείται από το νόμο που εφαρμόζεται. Τρίτον, μπορεί να αποκαλύψουμε πληροφορίες χρήστη σε συνεταίρους και / ή τρίτα μέρη, που υπόκεινται σε συμφωνίες εχεμύθειας, για διοικητικούς ή άλλους επιχειρηματικούς σκοπούς, όπως είναι αναγκαίο για να διευκολύνουμε συναλλαγές online ή για να συντηρούμε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας.
Οι συνολικές πληροφορίες (χωρίς προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες) μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εσωτερικούς επιχειρηματικούς σκοπούς, σκοπούς μάρκετινγκ ή να τις μοιραστούμε με συνεταίρους για επιχειρηματικούς σκοπούς της HellasCar.
Δε συλλέγουμε καμία ευαίσθητη πληροφορία σχετικά με σας (δηλαδή, προσωπικές πληροφορίες που καθορίζουν φυλετική ή εθνική καταγωγή, πολιτικές απόψεις, θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, συμμετοχή σε συνδικάτο ή πληροφορίες σχετικά με προσωπικές ή ιδιαίτερες λεπτομέρειες της ζωής ενός ατόμου).
Παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι δικτυακοί χώροι τρίτων μερών που συνδέονται από το δικτυακό μας χώρο μπορούν να συλλέξουν προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες και / ή ευαίσθητες πληροφορίες και δεν καλύπτονται απλό αυτή την Πολιτική Εχεμύθειας. Θα χρειαστεί να ελέγξετε τις πολιτικές εχεμύθειας που εφαρμόζονται. Η HellasCar δεν θα έχει καμία ευθύνη για τις πολιτικές εχεμύθειας ή τις πρακτικές των Δικτυακών Χώρων τρίτων μερών.

Διαφύλαξη της ιδιωτικής ζωής των παιδιών
Η HellasCar – Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων δε ζητάει προσωπικές πληροφορίες από παιδιά. Συμμορφωνόμαστε με το Νόμο περί Προστασίας της Ιδιωτικής Ζωής των Παιδιών Online και δεν θα συλλέξουμε σκόπιμα προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες από παιδιά ηλικίας κάτω των 18 ετών. Συνιστούμε οι γονείς να συμμετέχουν ενεργά στη χρήση του Διαδικτύου από τα παιδιά τους.
Επιλογές που μπορείτε να κάνετε σχετικά με τις πληροφορίες σας
Σας δίνουμε μια σειρά επιλογών σχετικά με τη συλλογή, χρήση και διανομή των πληροφοριών σας. Για παράδειγμα, πρέπει να ζητήσετε καταφατικά να λαμβάνετε email από εμάς, τους συνεταίρους μας που θ΄ αφορούν πληροφορίες για ειδικές προσφορές, διαφημιστικά και νέα ειδικά χαρακτηριστικά, προϊόντα και υπηρεσίες. Η HellasCar σας δίνει οποιαδήποτε στιγμή την ευκαιρία να βγάλετε τον εαυτό σας από οποιαδήποτε λίστα email της HellasCar (Ενημερωτικά δελτία).
Θα σας δώσουμε μια ευκαιρία να επιλέξετε να σταματήσει η συλλογή των δικών σας προσωπικά αναγνωρίσιμων πληροφοριών, οι ειδικές χρήσεις των σας προσωπικά αναγνωρίσιμων πληροφοριών και όποια διαφημιστικά για μάρκετινγκ σύμφωνα με τις διαδικασίες που καθορίζονται στο τμήμα παρακάτω, ” Ο Λογαριασμός μου “. Προσαρμόζοντας τις ρυθμίσεις στο browser σας, μπορείτε να αρνηθείτε να δέχεστε cookies ή να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να δέχεται ή να απορρίπτει cookies, ή να λαμβάνετε ειδοπoίηση για cookies. Υπάρχουν διαθέσιμα προγράμματα software που μπλοκάρουν τα cookies. Το να αρνείστε τα cookies μπορεί να επηρεάσει ή να μπλοκάρει εντελώς τη δική σας εμπειρία χρήστη διαγράφοντας την προσωποποίηση ή άλλα ειδικά χαρακτηριστικά.

Διαδικασίες ασφάλειας
Μας ενδιαφέρει πολύ η ασφάλεια των δικών σας προσωπικά αναγνωρίσιμων πληροφοριών και προσπαθούμε να παρέχουμε ασφαλή διαβίβαση των πληροφοριών σας από τον υπολογιστή σας στους δικούς μας servers. Για ορισμένες συναλλαγές σε κάποιους από τους Δικτυακούς μας Χώρους, μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τεχνολογία Secured Sockets Lager (SSL) για να εξασφαλίσουμε τη μεταφορά των πληροφοριών. Δυστυχώς, καμία διαβίβαση δεδομένων μέσα στο Διαδίκτυο δεν μπορεί να είναι εγγυημένα απολύτως ασφαλής. Ως αποτέλεσμα, ενώ προσπαθούμε να προστατέψουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε να προστατέψουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια οποιασδήποτε πληροφορίας που μεταδίδεται μέσα στο Διαδίκτυο. Μόλις λαμβάνουμε τις πληροφορίες σας, παίρνουμε μέτρα τα οποία θεωρούμε πως είναι λογικά κατάλληλα για να προστατέψουμε την ασφάλεια των δεδομένων σας, σε ηλεκτρονική και έγγραφη μορφή, και εσωτερικά και από ξένους, από απώλεια, κακή χρήση, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, αποκάλυψη, αλλοίωση και καταστροφή, και για να εξασφαλίσουμε την ακεραιότητα των δεδομένων που συλλέγουμε. Χρησιμοποιούμε ένα συνδυασμό από τεχνολογικές, φυσικές, διοικητικές και ασφαλιστήριες μεθόδους καθώς και οργανωτικούς ελέγχους και συμφωνίες μη-αποκάλυψης ή εχεμύθειας όπως θεωρούμε κατάλληλες για να προστατέψουμε αυτά τα δεδομένα. Για παράδειγμα, περιορίζουμε την πρόσβαση σε μη-δημόσιες προσωπικές πληροφορίες σχετικές με σας σε υπαλλήλους, συνεταίρους που χρειάζονται να ξέρουν εκείνες τις πληροφορίες για να παρέχουν προϊόντα και υπηρεσίες και / ή για να διευκολύνουμε αιτήσεις από εσάς για ειδικές προσφορές, διαφημιστικά και άλλες πληροφορίες. Η χρήση αυτών των πληροφοριών περιορίζεται από τον ισχύοντα νόμο, όπως εφαρμόζεται, από συμφωνίες μη-αποκάλυψης ή εχεμύθειας.
Αν έχετε ένα όνομα χρήστη και σύνθημα για οποιοδήποτε από τα ειδικά χαρακτηριστικά στο Δικτυακό μας Χώρο, έχετε την ευθύνη να κρατήσετε το σύνθημά σας μυστικό. Δεν πρέπει να αποκαλύψετε το σύνθημά σας με τηλεφώνημα ή email που δεν μας έχει ζητηθεί. Επιπλέον, πρέπει να παίρνετε λογικές προφυλάξεις όταν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή που δεν είναι ο δικός σας ή σε έναν δημόσιο χώρο.

Αλλαγή σε όρους
Μπορεί να αλλάξουμε αυτή την Πολιτική Εχεμύθειας από καιρό σε καιρό, και θα αλλάξουμε την Ημερομηνία Ισχύος που βρίσκεται στην αρχή αυτής της Πολιτικής Εχεμύθειας.

Νόμοι που εφαρμόζονται
Οι νόμοι της ΕΛΛΑΔΑΣ, κρατικοί νόμοι ή οι νόμοι άλλων χωρών μπορεί να καθορίζουνε τη δική μας συλλογή και χρήση πληροφοριών. Στην έκταση που αυτοί οι νόμοι εφαρμόζονται, θα συμμορφωθούμε με τους νόμους περί ιδιωτικής ζωής και δεδομένων που εφαρμόζονται.

Συγκατάθεση
Αποκτώντας πρόσβαση στο Δικτυακό Χώρο ή εισερχόμενοι σε μια συμφωνία ενοικίασης με μας, ή με τους Εξουσιοδοτημένους Αντιπροσώπους μας, και δίνοντας μας τις προσωπικές σας λεπτομέρειες, συμφωνείτε με τη συλλογή, αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών από τη HellasCar – Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων.

Ειδικότεροι συμβατικοί όροι μίσθωσης σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων:
Ο μισθωτής παρέχει τη ρητή και ελεύθερη συγκατάθεσή του για την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από την εταιρία. Τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργάζεται η εταιρία είναι αυτά που παρέχονται με το μισθωτήριο συμβόλαιο ή με την τυχόν τηλεφωνική/διαδικτυακή κράτηση του πελάτη και περιλαμβάνουν ιδίως τα στοιχεία ταυτοποίησης, κατοικίας, ταχυδρομικής/τηλεφωνικής/ηλεκτρονικής επικοινωνίας, άδειας οδήγησης, φορολογικά στοιχεία σχετικά με την τιμολόγηση (Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., καθεστώς Φ.Π.Α., στοιχεία επιχείρησης), στοιχεία που αφορούν την πιστωτική/χρεωστική κάρτα του πελάτη, καθώς και στοιχεία που αφορούν τη μίσθωση του αυτοκινήτου (διάρκεια, χιλιόμετρα, τόπος παράδοσης και παραλαβής κ.λπ.). Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων του μισθωτή συνίσταται στη συλλογή, καταχώριση και αποθήκευση αυτών, με ηλεκτρονικό ή φυσικό τρόπο, και στη χρήση αυτών για την ομαλή εκτέλεση της σύμβασης μίσθωσης, την εκπλήρωση των υποχρεώσεων και δικαιωμάτων που πηγάζουν από τη μίσθωση, την ορθή τιμολόγηση, χρέωση και επεξεργασία της πληρωμής, την άσκηση αξιώσεων που πηγάζουν από τη σύμβαση ασφάλισης, την εκπλήρωση των φορολογικών ή άλλων νομικών υποχρεώσεων της εταιρίας, την άσκηση των νομικών αξιώσεων της εταιρίας (π.χ. σε περίπτωση λανθασμένων/ψευδών δηλώσεων που κάνει ο μισθωτής, σε περίπτωση παράβασης των όρων του παρόντος, σε περίπτωση ατυχήματος), την αξιολόγηση της φερεγγυότητας του μισθωτή αναφορικά με προηγούμενες μισθώσεις, τη συγκέντρωση στατιστικών και ιστορικών στοιχείων των μισθώσεων με σκοπό την ανάλυση και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Ο χρόνος διατήρησης των προσωπικών δεδομένων δεν υπερβαίνει τον αναγκαίο εύλογο χρόνο και συνδέεται κατά περίπτωση με το νόμιμο σκοπό που υπηρετεί η επεξεργασία και το σχετικό νομικό ή συμβατικό πλαίσιο και πάντως δεν υπερβαίνει την 20ετία. Τα προσωπικά δεδομένα δεν διαβιβάζονται σε τρίτους, εκτός αν είναι αναγκαίο στο πλαίσιο των παραπάνω περιπτώσεων, όπως είναι η διαβίβαση των στοιχείων τιμολόγησης και των πιστωτικών/χρεωστικών καρτών προς τις τράπεζες, των στοιχείων ατυχήματος προς τις ασφαλιστικές εταιρίες, των στοιχείων τιμολόγησης προς το Δημόσιο (εφορία), των στοιχείων της μίσθωσης και του μισθωτή προς τα δικαστήρια, τις αρμόδιες αρχές και τους αρμόδιους δημόσιους λειτουργούς ή νομικούς παραστάτες προκειμένου περί νομικής διεκδίκησης αξιώσεων της εταιρίας ή όταν υπάρχουν υπόνοιες ποινικού αδικήματος, των στατιστικών δεδομένων (ανώνυμων) σε εταιρίες στρατηγικής ανάλυσης και σχεδιασμού κ.λπ. Η χρήση των προσωπικών δεδομένων του μισθωτή για ενημέρωση σχετικά με προσφορές και παρεχόμενες υπηρεσίες (π.χ. αποστολή διαφημιστικών μηνυμάτων από την Γ. ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. απευθείας ή μέσω εξωτερικού παρόχου τέτοιων υπηρεσιών) επιτρέπεται μόνο εφόσον έχει συναινέσει προς τούτο ρητά ο μισθωτής. Ο μισθωτής έχει ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα να ζητήσει (με αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ή επιστολής με φαξ ή ταχυδρομείο στην παρακάτω διεύθυνση) τη διακοπή της επεξεργασίας των προσωπικών του δεδομένων για τέτοιους προωθητικούς/διαφημιστικούς σκοπούς. Ο μισθωτής δηλώνει ότι έχει διαβάσει την πολιτική της εταιρίας σχετικά με την επεξεργασία και ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων (που βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα της και διατίθεται εντύπως στα γραφεία της) και ότι έχει ενημερωθεί σχετικά με τα δικαιώματά του αναφορικά με την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων και ειδικότερα ότι έχει, υπό ορισμένες νόμιμες προϋποθέσεις, δικαίωμα ενημέρωσης και πρόσβασης στα δεδομένα, δικαίωμα διόρθωσης/διαγραφής, δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας, δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία, δικαίωμα στη λήθη (δικαίωμα διαγραφής), δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων, δικαίωμα να ανακαλέσει τη συγκατάθεσή του οποτεδήποτε, χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της, δικαίωμα υποβολής καταγγελίας σε εποπτική αρχή (Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα).

Επικοινωνία – άσκηση δικαιωμάτων
Για την ενημέρωση και την άσκηση των δικαιωμάτων του, ο μισθωτής μπορεί να επικοινωνεί εγγράφως με την εταιρία και τον νόμιμο εκπρόσωπο-διευθύνοντα σύμβουλο αυτής Γ. Βλαχόπουλο στο e-mail info@rideanddrive.gr ή τηλεφωνικώς στο (0030)2310603600.